نوشته شده توسط : ihc

مرکز تماس voip

یکی از مفاهیم همیشه همراه با راه اندازی ویپ ، مرکز تماس ویپ است. از جمله امکاناتی که مرکز تلفن voip برای شما فراهم می سازد، سیستم ضبط مکالمات ، تلفن گویا همراه با صف انتظار ، اتصال به داخلی هایی که در دفاتر دیگر شرکت هستند، ارتباط داخلی ها با یکدیگر در بین چند دفتر یک شرکت و موارد متعدد دیگری را می توان نام برد. برای راه اندازی یک مرکز تماس voip کوچک و راحت، کافی است یکی از IPPBX های این بخش را با ظرفيت دلخواه FXO یا FXS یا GSM انتخاب کنید. به این ترتیب می توانید بدون نیاز به سرور، ارتباط دنيای VoIP با دنياي TDM را برقرار کنید.

همچنین شما با استفاده از یک مرکز تلفن تحت شبکه شهری، خواهید توانست خط شهری، سیم کارت GSM، تلفن آنالوگ، ترانک SIP، سانترال و PBX آنالوگ سنتی را به شبکه VoIP متصل نماييد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص و نحوه راه اندازی voip می توانید با واحد طراحی شبکه مرکز سخت افزار ایران تماس بگیرید. همکاران ما اطلاعات لازم را به شما عزیزان ارائه خواهند داد.

مرکز تماس ویپ

برای راه اندازی ویپ به چه تجهیزاتی نیاز داریم؟

همانطور که اشاره شد، راه اندازی تلفن تحت شبکه یا همان voip مستلزم رعایت پیش نیازهای مهمی است که کیفیت کار آن را تعیین می کنند. یکی از این پیش نیازها، تجهیزاتی است که این کار را تسهیل می کنند. اگر تجهیزات راه اندازی تلفن تحت شبکه voip به صورت درست انتخاب شده و مورد استفاده قرار بگیرند، تاثیر بسزایی در کیفیت کار سیستم خواهند داشت.

مهم ترین تجهیزاتی که برای راه اندازی ویپ به آنها نیاز خواهید داشت شامل مرکز تلفن تحت شبکه، گیتوی voip (اکسترنال یا به صورت کارت تلفنی) و داخلی ها (تلفنip، تلفن نرم افزاری و یا مبدل voip) می شوند. مرکز تماس VIOP در واقع هسته سیستم است که با عنوان ip هم شناخته می شود و دارای دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری می باشد. گیتوی نیز یکی از تجهیزات راه اندازی تلفن تحت شبکه voip  است که برای ارتباط با خطوط شهری یا داخلی های آنالوگ مورد استفاده قرار می گیرد. اگر همه این تجهیزات فراهم بوده و به درستی از آنها استفاده شود، می توانید اطمینان داشته باشید که راه اندازی voip نیز به صورت کامل و بی نقص انجام خواهد شد.

 

نحوه راه اندازی سیستم voip

همانطور که پیش تر نیز اشاره شد، سیستم ویپ مبتنی بر شبکه است و به همین دلیل علاوه بر انتقال صوت ، تصویر و دیتا را نیز انتقال می دهد. پس از راه اندازی ویپ ، شما به امکانات جذاب و بسیار کاربردی دست خواهید یافت که سیستم های قدیمی تر از جمله سانترال فاقد آنها بودند. کارشناسان مرکز طراحی شبکه، برای راه اندازی تلفن تحت شبکه و یکپارچه سازی این سیستم از نرم افزار crm استفاده می کنند. این روش، هم بازدهی ارتباطات با مشتریان را به میزان چشمگیری ارتقا خواهد داد و هم موجب افزایش ورود به مجموعه های تجاری خواهد شد. برای راه اندازی voip  باید اول زیر ساخت های آن را فراهم کنید. پس از اجرای خطوط مورد نیاز و تامین سخت افزاری مثل تلفن و …، می توانید ادامه کار را با خیالی آسوده به کارشناسان مرکز سخت افزار ایران محول کنید.

منبع : پیاده سازی و راه اندازی ویپ در تهران



:: برچسب‌ها: مرکز تماس ویپ , پیاده سازی Voip ,
:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ihc

سیپ ترانک چیست؟

سیپ ترانک یا همان Sip Trunk در واقع نوعی پروتکل ارتباطی است که امکان انتقال چندین تماس را به صورت همزمان بین سوییچ مخابراتی با سانترال، سرور VOIP یا IP PBX فراهمی می سازد. به بیان واضح تر می توان گفت که ترانک sip یک ارتباط پر ظرفیت بین دستگاه سانترال و یا سرور voip مشترک و سوییچ های مخابرات است. خط 5 رقمی سیپ ترانک از نظر ظرفیت تماس همزمان با همان شرایط 30 کانال به مشترکین اعطا می شود. یعنی مشترک روی ترانکی که از مخابرات تهیه می کند می تواند 30 تماس همزمان برقرار نماید.
بد نیست بدانید که پروتکل sip مخفف Session Initiation Protocol و به معنی پروتکل برقراری نشست یا شروع جلسات است. این پروتکل به عنوان محبوب ترین پروتکل استاندارد خانواده voip شناخته شده و بیشتر تجهیزات مخابراتی مرتبط با ویپ از آن استفاده می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد راه اندازی خط 5 رقمی سیپ ترانک می توانید با مرکز تلفن یا call center تماس بگیرید.

اولین گام برای بهره مندی از مزایای خط سیپ ترانک این است که درخواست دریافت این سرویس را در مخابرات منطقه خود به ثبت برسانید. مدت زمان مشخصی حدود دو ماه طول می کشد تا خط به شما واگذار شود. پس از واگذاری خط 5 رقمی سیپ ترانک ، تیم کارشناسی مرکز سخت افزار ایران به آدرس شما مراجعه می کنند.

اگر تلفن گویا داشته باشید، فرایند نصب در کمتر از دو روز به پایان رسیده و به راحتی می توانید از آن استفاده کنید. در غیر این صورت خط دریافتی شما در پروسه اداری به مرحله بایگانی رسیده و دردسرهای زیادی پیش رو خواهید داشت. فرایند نصب و راه اندازی خط 5 رقمی سیپ ترانک به شکل سخت افزاری و نرم افزاری انجام شده و هر مرحله نیاز به تجهیزات خاصی دارد که در ادامه آنها را معرفی خواهیم کرد.

راه اندازی خط 5 رقمی

چرا باید از خط 5 رقمی سیپ ترانک استفاده کرد؟

تا به اینجا با کلیت خطوط تلفن سیپ ترانک و نحوه نصب و راه اندازی آنها آشنا شدید. شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که اصلا چرا باید از این خطوط استفاده کرد؟ باید بدانید که خط 5 رقمی سیپ ترانک که روی بستر شبکه LAN یا همان فیبر نوری ارائه می شود، مزایای بسیاری برای شما خواهد داشت. به عنوان مثال با استفاده از این سرویس دیگر ناچار به پرداخت هزینه های هنگفت برای تهیه سخت افزار FXO نخواهید بود.

از طرفی شما با خطوط SIP Trunk  صوت بسیار با کیفیت تری در هنگام مکالمه خواهید داشت. دیگر مزیت استفاده از خط 5 رقمی سیپ ترانک ، هزینه کمتری است که در مقایسه با خطوط E1 دارد؛ یعنی چیزی حدود 25 درصد ارزان تر. قابلیت جابجایی و عدم نیاز به سخت افزار گران قیمت برای برقراری ارتباط نیز از جمله مزایای این سرویس پیشرفته جهانی به شمار می روند.

منبع : پیاده سازی خط پنج رقمی سیپ ترانک



:: برچسب‌ها: سیپ ترانک , راه اندازی سیپ ترانک , پیاده سازی سیپ ترانک ,
:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 تير 1398 | نظرات ()